Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanlarından Yazar Şair Burak Ballı’nın yönettiği Cezaevi mahkumlarına şiir terapisi Adana, Gaziantep,Osmaniye, Ankara Sincan, Çankırı, Eskişehir ve İzmir’den sonra Bursa E Tipi Cezaevi’nde de yapıldı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanı Şair Burak Ballı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sait Sarı, Bursa E Tipi Cezaevinde bulunan mahkumlara Şiir Terapisi programına katılmak için Bursa’ya geldiler. Şair Burak Ballı Bursa E Tipi Çezaevi Yetkilileri olmak üzere başta Cezaevi Savcısı Muhammet Zeki Bayraktar ve cezaevi yetkilileri eşliğinde mahkumlara şiir terapisini gerçekleştirdi.

Cezaevi Savcısı Muhammet Zeki Bayraktar, Cezaevi Kadrosu yapılan etkinlikten dolayı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu yetkililerine teşekkür etti. Cezaevi Savcısı Muhammet Zeki Bayraktar "Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu gibi Türkiye’nin en önemli kuruluşunun Cezaevleriyle ilgili projeler yapması bizi çok memnun etmiştir" dedi.