Ürettiği zeytinyağı ile Uluslararası Lezzet ve Kalite ödülüne layık görülen Körfezi Zeytinyağı’nın sahibi Abdullah Kavlak’a Gemlik Ticaret ve Sanayi odası meclisi tarafından plaket takdim edildi.

Gemlik ve Orhangazi bölgesinin en büyük zeytinyağı üreticilerinden olan Körfezim Zeytinyağı, ürettiği Erken Hasat Zeytinyağı ile dünyanın gıda üzerine en prestijli ödüllerinden birisi olan Uluslararası Lezzet ve Kalite ödülüne layık görüldü. Merkezi Belçika’nın Brüksel kenti olan Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’ne ait 120 büyük şef tarafından denenerek seçilen ürünler arasına giren Körfezim Zeytinyağı’na ait Erken Hasat Ürünü lezzet standartlarında yüzde 80’in üzerinde değer elde etti.

Firmanın bu başarısına Gemlik Ticaret ve Sanayi odası da kayıtsız kalmayarak firma sahibi ve oda meclis üyesi Abdullah Kavlak’a GTSO Başkanı Kemal Akıt ve Meclis Başkanı Paşa Ağdemir tarafından plaket takdim edildi.

Abdullah Kavlak, Körfezim Zeytinyağı olarak şu an 3 ülkeye ihracat yapıyoruz. Çin, Kanada ve Almanya’ya yapılan ihracatımızı gelecekte daha da artırmayı planlıyoruz" diye konuştu.