Gürsu’da yaşayan genç şair Fahlül Terzioğlu, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gürsu’da “Umuda Yolculuk” adlı 3. şiir kitabının imza gününü gerçekleştiren Terzioğlu, desteklerinden dolayı Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Bir genç olarak Gürsu’nun genç bir başkana sahip olmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten şair Terzioğlu “Gürsuda yaşayan bir genç kardeşiniz olarak oldukça mutluyuz. Çünkü bizler gibi genç bir abimiz olarak idarecimizsiniz. Son yıllara kadar şairler unutulmaya başlanmış, eserleri yok olmaya başlamıştı. Ancak son yıllarda şairlere, edebi eserlere önem verilmeye başlandı. 3. şiir kitabım olan Umuda Yolculuk’un imza gününde desteklerinizden dolayı can-ı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Terzioğlu’nun ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise “Gençlerimiz artık daha bilinçli. Sorumluluk alabilen, özgüveni yüksek bir nesil yetişiyor. Bizler yöneticilik görevimizden ziyade insanlık görevi olarak gençlerimize destek olmak, onlara rehber olmak zorundayız. Biz şunu çok iyi biliyoruz, gençlerimize iyi birer rehber olursak, onların özgüveninin artmasını, doğru işlere zaman ayırmalarını ve ülkesine,milletine faydalı nesiller olarak yetişmelerini sağlamış olacağız.” dedi.

Edebiyata ilgi duyduğunu dile getiren Yıldız, “Biz Gürsu’ya, Bursa’ya ve Türkiye’ye faydalı projelerle gelen her kardeşimize destek vermeye çalışıyoruz. Edebiyata da farklı bir ilgim var. Bu tür edebiyat günleri, imza günleri, kitap fuarlarına da destek olmaya, katkı sağlamaya çalışıyoruz. Desteklerimiz devam edecek” dedi.

Fahlül Terzioğlu, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.