Mudanya Dörtçelik METEM Okulu Aile Birliği, okulun acil ihtiyaçlarını gidermek ve maddi imkânsızlık içinde olan öğrencilere yardım etmek için eğlence düzenledi.

Mudanya Dörtçelik METEM Okulu Aile Birliği, hem eğlenmek hem kazanmak hem de birlik olmak için bir araya geldi. Okuldaki aileleri birbirleriyle tanışmasına vesile olan eğlencede satılan biletler ve hediyeli çekilişlerden elde ettikleri gelirlerle okulun ihtiyaçlarını karşıladı. Okul aile birliğini yalnız bırakmayarak kendilerine destek veren Okul Müdürü Bülent Gül, "Bu bir takım çalışmasıdır. Birlikte bir takım oluşturarak okulumuzun güçlenmesini ve gelişmesini sağlayacağız. Gelecek teknoloji çağıdır. Bizlerde öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek teknolojiyi en iyi kullanan bireyler yetiştirip ülkemize fayda sağlayacağız. Okulumuz öğrencilerini en iyi yarınlara taşıyabilmemiz için siz ailelerin birliğine ihtiyacımız vardır. Yardımlarınız için sizlere teşekkür ederim" dedi.

Çekiliş ve ikramlar sonrası gönüllerince eğlenen veliler okullarına yardımda bulunmanın mutluluğunu yaşadı. Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Kalender, bu etkinliği velilerimizle tanışma ve dayanışma amacıyla yapıyoruz. Bunun karşısında da topladığımız geliri okul adına ihtiyaçları karşılamak ve ihtiyaca meyilli öğrencilerimize de yardımı yapmak hedefimiz" diyerek katılanlara teşekkür etti.