Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanlarının yanına ilaveten yeni bir yapı oluşturma kararı almasının ardından oluşturduğu projesinde Mudanya’yı AK Parti Eski İlçe Başkanı Kadir Kahraman’a emanet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe programları kapsamında Bursa’da 680’den fazla köyde artık birer mahalle olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’nde bir takım değişiklikler devreye giriyor. Bunlardan bir tanesi ilçe koordinatörleri oluşturma projesi. Bir nevi Altepe’nin bakanları konumunda olacak bu koordinatörler içinde görev alacak isimler belli olurken, Mudanya, Altepe’nin yeni projesinde ilçe eski başkanı, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Kadir Kahraman’a emanet edildi.

Kahraman, “Büyükşehir Belediye Meclisi olarak birlikte görev yaptığımız Başkanımız Altepe bizlere Mudanya’da yapılacak olan çalışmaların takibi için görev vermiştir. Öncelikle bu göreve bizleri layık görmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum, bu görevi layıkıyla yerine getirmek için her zaman olduğu gibi yine üstün gayret ve çaba göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Mudanya’da yapılması gereken ve öncelikli işleri takip ederek gerçekleştirme aşamasında çalışmalarımız olacak. Mudanya için en iyisine layık olan işlerin yapılmasının takipçisi olarak verilen bu görevi yerine getirme çabası içinde olacağım” dedi.