Bursa’nın Keles ilçesinde eğitim için Ankara Eğitim Daire Başkanlığı’na alınan Kaymakam Vekili Bünyamin Karaloğlu’na veda yemeği verildi.

Bursa’nın Keles ilçesine kısa süre önce atanan ancak eğitimi için Ankara Eğitim Daire Başkanlığı’na alınan Bünyemin Karaloğlu’na veda yemeği verildi. Yemekte konuşan Kaymakam Vekili Karaloğlu, “Keles ilk atandığım gün memleketime atandım gibi hissettim. Şimdi ayrılırken memleketimden ayrılıyormuş gibi oldum. Aslan yaptığı yerden belli olur mantığı ile Kelesimize hizmet ettik. İlk geldiğimizde köylerimiz malum bize bağlıydı. Kısa süre içersinde köylerimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Eğitim konusunda önceli çalışmalara imza attık. Daire amirlerime, kurum arkadaşlarıma, tük Keles halkına misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Veda yemeğine Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, daire amirleri, mahalle muhtarları, dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Kaymakam Karaloğlu, Ankara Eğitim Daire Başkanlığı’nda 6 aylık göreceği eğitimin ardından kaymakamlık görevine asaleten tayin olacak.