Geçen mart ayında hasta kabulüne başlayan Mudanya Devlet Hastanesi’ne katkıda bulunan 8 hayırsevere teşekkür plaketi verildi.

Ödül töreninde konuşan Mudanya Devlet Hastanesi Baştabibi Murat Öztürk, hayırseverlere teşekkür etti. Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yavuz Baştuğ ise, Mudanya Hastanesi’ne açıldığından bu yana birçok teçhizat kazandırdıklarını ifade etti.

Baştuğ, “Hastanemize başta tomografi cihazını kurduk. Bursa’da bir ilk olan hastanın kendi yatağı ile ameliyathaneye götürülüp, tekrar servisine getirilmesi uygulamasını başlattık. Bursa’da 2 yıl içinde çok işler yaptık. Yapılanlar vatandaşlarımızın rahatı içindir. Bunları yaparken sağlık personelimizin memnuniyetini artırmak, sizlerin hayır dualarını almak istedik. Bizim sizin gibi hayırseverlere çok ihtiyacımız var. Bursa’da hayırseverler çok fazla. Bursa hastaneleri çok şanslı. Mudanya Devlet Hastanesi’nin 100 yataklı tescilini geçen hafta aldık, bundan sonraki çabamız C grubunda olan hastanemizi B gurubuna yükseltmek. kabul olursa burada doktor sayısı ve branşlar artacak. Bunlar olduğunda hizmet kalitemiz çok daha yukarı seviyeye gelecek. Ben bütün hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 8 hayırsevere plaket takdim edildi.