Muhtarlara yönelik sürdürülen ‘Teknolojik Destek’ kampanyası kapsamında Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Altınova Mahalle Muhtarı Mehmet Karaoğlu’na yeni bilgisayar ve yazıcısını teslim etti.

Osmangazi Belediyesi, 30 Mart Yerel Seçimlerinde yeni göreve başlayan muhtarların çalışma standardını yükseltebilmek adına yürüttüğü ‘Teknolojik Destek’ kampanyası ile, şu ana kadar 15 muhtara yeni bilgisayar ve yazıcı dağıttı. İlçede, teknolojik destekte bulunulan 15’inci muhtar olan Altınova Mahalle Muhtarı Mehmet Karaoğlu, yeni bilgisayar ve yazıcılarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’dan teslim aldı.

Muhtarların, mahallelerin sorunlarını belediyelere aktarma ve yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında önemli sorumlulukları olduğunu belirten Başkan Dündar, “Görevlerini daha hızlı yerine getirebilmesi, adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ve yerleşim yeri belgelerinin veri tabanı üzerinden vatandaşlara sunulması adına, muhtarlarımıza yeni bilgisayar ve yazıcı dağıtmaya devam ediyoruz. Kampanya kapsamında 15 muhtarımıza destekte bulunduk. Gelen talepler doğrultusunda diğer muhtarlarımıza da teknolojik desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Dündar Muhtar Karaoğlu’na bilgisayar ve yazıcısını teslim ettikten sonra Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Altınova Hizmet Binası’nda yer alan Spastik Çocuklar Bilgisayar İşletmenliği kursunu gezdi. Başkan Dündar, kurs gören spastik çocuklarla bol bol sohbet edip, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.