Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları, Zenginleştirilmiş Eğitim Projesi Şenliği ile velileri eğitim sistemi hakkında bilgilendirdi.

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları İlkokulları bünyesinde bu yıl ikinci kez ZEP şenliği gerçekleştirildi. "Pazar Günü Ailem ve Okulumla Birlikteyim" adıyla düzenlenen ZEP şenliğine yaklaşık 450 kişi katıldı. Katılımcılar ailece yapılan kahvaltının ardından ZEP ürünleriyle etkinlik yaparak hem çocuklarının aldığı eğitimi tanıma fırsatı buldular, hem de çocuklarıyla çok güzel vakit geçirdiler.

Okuldaki temel derslere ek olarak farkındalık oluşturmayı esas alan eğitim modeli, farklı olanı bulabilme, dikkat, hafıza, akıl yürütme, geleceğe ait tasarım yapabilme gibi son derece aktif bir uygulama imkanı sunuyor. Öğrenciler etkinlik saatlerinde neşeli vakit geçirirken, hayat boyu ipucu olabilecek birçok zihinsel hazırlığı da kazanıyorlar.

Konu hakkında bilgi veren İlkbahar Koleji Okul Müdürü Ramazan Ertuğrul, geçen yıl başlatılan pazar etkinliklerinin haftalara yayıldığını, her sınıf seviyesine göre farklı etkinlikler gerçekleştirildiğini belirtti. Velilerin kıymetli zamanlarını çocukları için ayırmasının son derece önemli olduğunu, bu etkinliklere destek olan velilerin katılımının son derece fazla olmasının da kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.