Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen birimler arası futbol turnuvasının ardından şimdi de dart ve masa tenisi turnuvası heyecanı yaşanacak.

Yeni dönemde sosyal alanda birçok projeyi hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, birimler arası spor turnuvaları ile çalışanlar arasındaki dayanışmayı güçlendirdiklerini ve bu sayede hizmet kalitesini artırdıklarını çıkartmayı söyledi. Futbol turnuvasının birbirinden heyecanlı maçlara sahne olduğunu belirten Başkan Edebali, “Yıldırım Belediyesi ailesi olarak turnuvalar sayesinde bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Mesai arkadaşlarımızla birlikte hem spor yapıyor hem de keyifli vakitler geçiriyoruz. 30 Aralık’ta da dart ve masa tenisi turnuvamız başlayacak. Yeni yıla girerken bu tür spor etkinliklerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sporun ve sporcunun dostu Yıldırım’da gencinden yaşlısına her vatandaşı spor faaliyetlerine teşvik ettiklerinin altını çizen Başkan Edebali, “Çocukların, gençlerin ve ilçe sakinlerinin geleceğe daha umutla bakacakları alanlar oluşturmak için çalışıyoruz. ‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefi doğrultusunda hizmet vermeyi sürdüreceğiz. Ayrıca yakın bir zaman önce hizmete soktuğumuz kış spor okulumuza tüm Yıldırımlı çocuklarımızı bekliyoruz. Okulumuzda; voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi ve okçuluk gibi branşlarda çocuklarımız spor yapma imkânı buluyor” ifadelerini kullandı.