Türkiye 2. Lig Hentbol Ligi’nde mücadele eden Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı, lig lideri tecrübeli rakibi Altay Bayan Hentbol Takımı karşısında 25-24 galip ayrılmasını bildi.

Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı, Mudanya Spor Salonu’nda karşılaştığı İzmir’in köklü kulübü ve ligin lideri Altay’ı mağlup ederek şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyet aldı. Maçın henüz başında Poyrazın Sultanları 4-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında Altay dengeyi kurmaya çalışması sonucunda Sultanların etkili savunma ve hızlı hücumlarıyla sonuca gidemedi.

Mudanyaspor Hentbol şube sorumlusu Hikmet İlhan yaptığı açıklamasında, "kızlarımıza ve teknik ekibe güvenimiz sonsuz, bu sene güzel isler yapacağız. İki kulvarda da doludizgin ilerleyen kızlarımız Mudanya’yı en iyi şekilde temsil ediyorlar. Sultanlar bu hafta Kocaeli deplasmanına çıkıyor. Başarılarından dolayı kızlarımızı tebrik ediyoruz. Kızlarımıza tam destek veren Başkanımız Rüştü Cozlan’a başarılara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.