AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, yeni göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Müfit Besler’i ziyaret ederek başarılar diledi.

14 Aralık’taki genel kurulda aday olmayacağını açıkladıktan sonra veda turlarına başlayan Bülent Temelli, “AK Parti ilçe yönetimi olarak 6 yıldır birlikte görev yapıyoruz. MHP ile aslında binalarımız, çatılarımız, partilerimiz ayrı olsa da, halkımıza en iyi hizmeti vermek için bu işi Allah rızası için yapan teşkilatlarız. Teşkilatların bu işi bu şekilde yapması, belki biraz amatörce götürmesinin güzellikleri de var. 6 yıl içerisinde hiçbir partimizle herhangi bir sürtüşmemiz olmadı. Mesele yerelse zaten aklın yolu bir dedik. Bir çok şeyde hep birlikte hareket ettik. Özellikle belediye meclisinde, İnegöl’ün çıkarına olan konuların birçoğunda MHP’yle birlikte olduk" dedi.

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ise, “Demokrasinin en güzel erdemleri siyasi partilerdir. 6 yıldır kendisi ilçe başkanlığı yaptı. Ben de MHP adına 15 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. 2 dönem Alinur Aktaş beyle, 1 dönemde rahmetli Hikmet Şahin’le çalıştık. Hiçbir zaman için bu işi çok radikal, çok uç noktaya götürmedik. Bu da İnegöl’ün güzelliklerinden bir tanesidir. Bülent Başkan ilçe yöneticiliğini bıraktı. Ama tabii bu kadar uzun süre siyaset yapan için siyaset bırakılmıyor. Yani bıraktım demekle olmuyor. Ya sizi onlar bırakmıyor ya da siz siyaseti bırakmıyorsunuz. Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’in teşkilatımızı ziyaret edecek olması bizleri heyecanlandırdı. Bunlar güzel şeylerdir. Şahin İnegöl’ümüzün yetiştirdiği bir milletvekili kardeşimizdir. Düşünceniz varsa siyaset sahnesinde gidebileceğiniz yerlere gitmenizi arzuluyorum. Çünkü dostlarımızı, arkadaşlarımızı belli makamlarda, mevkilerde görmek bizleri onurlandırır” diye konuştu.