’Ulu Şehir’ logosu DOSAB ve Fistaş A.Ş. girişinde bulunan bayrak direklerine asılırken, Bursa Vasili Münir Karaloğlu, "Her alanda ilklerin şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen marka şehrimiz Bursa, yeni şehir logosuyla, tırmandığı başarı merdivenlerinde artık çok daha hızlı ilerliyor" diye konuştu.

’Ulu Şehir’ logosu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ve Fistaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sarı’nın katılımıyla, DOSAB ve Fistaş A.Ş. binasının girişinde bulunan bayrak direklerine asıldı. Logo flamasının göndere çekilmesinin ardından konuşan Vali Karaloğlu: " Her alanda ilklerin şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen marka şehrimiz Bursa, yeni şehir logosuyla, tırmandığı başarı merdivenlerinde artık çok daha hızlı ilerliyor. Sporundan, sanayisine Bursa’da her yerde logonun dalgalanması, yolu bu ’Ulu Şehir’ de kesişen herkes gibi bizleri de gururlandırıyor. Ben bu olumlu sinerjinin artarak devam etmesini ve Bursa’nın her alanda hepimizi gururlandıran bu ivmesinin sürmesini temenni ediyorum" dedi.

Kültürümüzde yağmurun bereketi simgelediğini söyleyen DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ise, "Logo flamasının işletmelerimizi süslemeye başladığı bugün de hava yağmurlu. İnşallah Bursa’ya da şehir logomuz bereketli gelecek ve uğur getirecek" diye konuştu.