AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, geçtiğimiz 21 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen AK Parti Çanakkale 6’ncı Olağan İl Kongresi sonrası, bugün il yönetiminde olan üyeleri tanıttı.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri bugün basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Burada tek tek üyelerini tanıtan Başkan Karadağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Ateşten gömlek giydik"

2019 seçimleri için çalışmalara başladıklarını belirten Karadağ, ""2018 ve 2019’un ne kadar önemli olduğunun farkında ve bilincindeyiz. AK Parti Çanakkale il teşkilatı olarak gerçekten ateşten gömlek giydiğimizin de farkındayız. Buradaki her arkadaşımız taşın altına elini koyacak ve önümüzdeki süreçte gireceğimiz seçimlerde başarı için tüm bilgi, birikim ve tecrübelerini kullanacaklar. Farkındaysanız yönetimimizde 4 yeni arkadaşımız var. Diğerleri Çanakkale’nin tanınmış isimleri. Açıkçasını söylemek gerekirse hem kendime hem de ekibime güveniyorum. Bunu söylemekten de sakınca duymuyorum.

Besmeleyi çekerken önümüzde izleyeceğimiz politikalarla noktasında da çalışmalar yaptık. Çünkü çok zor ve önemli bir görevi ifa edeceğiz. 2019 seçimlerinde köprü olacağız. Biz il yönetimi olarak, önümüzdeki süreçte çözüm, politika, strateji üreteceğiz. Çanakkale’yi değişime ve yeni döneme hazırlayacağız inşallah. Belediye seçimlerinde gölge belediye kuracağız. Bu Avrupa’da uygulanan bir sistem. Çanakkale’nin tüm yatırımlarını ve sorunlarını çok yakından takip edeceğiz" dedi.

"Ülgür Gökhan’ı devireceğiz"

Toplantıda Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı da eleştiren Karadağ, "CHP eşittir Ülgür Gökhan oldu. Belediyenin teşkilatları üzerinde kurduğu baskıyı gördük. Belediyenin kaynaklarının delege ve il seçimlerinde aktarıldığını gördük. Tabir-i caizse Ülgür Gökhan’ın tek adam olma hazzını yaşadığını görüyoruz. Açıkçasını söylemek gerekirse, biz AK Parti teşkilatları olarak Ülgür Gökhan’ı önümüzdeki süreçte devireceğiz. Buna inanıyoruz ve işimizin de daha kolay olduğuna inanıyoruz. Çünkü tek adam var karşımızda. Yaptığı tek bir hata, tüm teşkilatına yansıyacak. Ve hata yapmaya da devam ettiği için işimiz kolay" ifadelerine yer verdi.