Belediye Başkanları Birliği’nin düzenlediği oylamada Marmara Bölgesi’nin En Beğenilen Belde Belediye Başkanı seçilen Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, birinciliğe layık görülmesinin sorumluluğunu artırdığını kaydetti.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Belediye Başkanları Birliği’nin oylamasında Marmara Bölgesi’nin En Beğenilen Belde Belediye Başkanı seçilmesinin ardından görüşlerini paylaştı.

Söz konusu ödülün bir belediye başkanı olarak sorumluluğunu artırdığını dile getiren Başkan Yavaş, “Esasında bu ödül şahsıma değil, tüm Umurbey halkına verilmiştir. Umurbey Belediyesi olarak başarımızın perde arkasında onların koşulsuz desteğinin payı çok büyük. Belde vatandaşlarımızla birlikte çok daha büyük hedeflere ulaşıp nice ödüller alacağımıza hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Adını Türkiye’nin en beğenilen 35 Belediye Başkanı arasına yazdıran Başkan Yavaş, ikinci tur oylamasında Türkiye’nin en beğenilen belde belediye başkanı olmak için yarışacak. Başkan Yavaş’a destek olmak isteyenlerin baskanlarodul.com adresine girerek oy kullanması yeterli olacak. İkinci tur oylaması 15 Şubat tarihine kadar devam edecek.