15 yıldır İstanbul ve Çanakkale’de araç kiralama hizmeti veren Miller Car Rental, 9,5 milyon dolarlık yatırımla Çanakkale’deki araç sayısını 400’e çıkardı. Çanakkale’nin en büyük araç filosuna sahip Miller ayrıca ’Agusto 109 A’ model helikopterler VIP hava taşımacılığı hizmeti vermeye başladı.

150 adet Fiat Linea marka aracı teslim alan, Miller Car Rental İstanbul Koordinatörü Hakan Kadıoğlu, "1915’de Türkiye Cumhuriyeti’nin önsözünün yazıldığı Çanakkale, 100. yıl etkinliklerine hazırlanırken biz de araç filomuzu genişleterek ve şoförlü yeni VIP lüks binek araçlar katarak sektörde hiçbir firmanın kolay kolay yapamayacağını başardık. Şu anda Miller Car Rental’ın elindeki araçların yaş ortalaması 5 ay. Fiat, Renault, Ford, Nissan ve BMW marka araçlarımızla VIP hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.

2015 kutlamalarının Miller için çok önemli olduğunu belirten Kadıoğlu, "Şoförlü lüks araçlar ile müşterilerimize VIP hizmetimizi genişlettik. ’Agusto 109 A’ model bir helikopteri de sunacağımız VİP hizmetine kattık. Böylece İstanbul Çanakkale arasını 1 saate düşürdük. Üstelik İstanbul’da istediğiniz noktaya hizmet veriyoruz, uçaktaki gibi zaman ve yol kayıpları da olmuyor. Miller Car Rental, hizmet kalitesi düşmeden büyümeye devam edecek" diye konuştu.