Çanakkale ili oda ve borsaları ortak toplantısı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Biga Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut Okyay, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Özen katıldı. Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan’ın yönettiği oda ve borsalar ortak toplantısında, odaların Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile genel sekreterleri de yer aldılar. Toplantıya ayrıca ÇTSO’dan Başkan Yardımcısı Sadık Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Barış Yüksel, Hasan Yürükçü, Mustafa Kansu ve Selçuk Semizoğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, 4 ayda bir yapılması gereken ortak toplantıların Çanakkale’nin ortak sorunlarını incelemek, temsilcilerinin görüşlerini belirlemek ve çareler aramak amacıyla yapıldığını belirtti. Toplantıda, Çanakkale’nin yöresel ürünlerinin tanıtılacağı 22-26 Ekim tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) açılacak olan Çanakkale standı, 1-5 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul Feshane’de yapılacak Çanakkale Tanıtım Günleri konuları, Ezine Gıda İhtisas OSB, Çan Dr. İbrahim Bodur OSB kurulumu, Karabiga’ya deniz uçağı seferlerinin başlaması gibi konular görüşüldü.