Çanakkale’de, Süper Amatör Lig takımlarından Çanakkalespor Futbol Kulübü, Fenerbahçeli eski futbolcu Serkan Reçber’le Sportif Direktörlük konusunda anlaşmaya vardı.

Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde mücadele eden Çanakkalespor Futbol Kulübü, profesyonelleşme yolunda ilk adımı, Fenerbahçeli eski Futbolcu Serkan Reçber’le anlaşarak attı. Fenerbahçe ve Milli Takım forması giyen, bir dönem Dardanelspor’da da top koşturan tecrübeli isim, kırmızı-beyazlı ekibin Sportif Direktörlüğüne getirildi. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Çanakkalespor Futbol Kulübü Başkanı Turgay Kılıç, “Çanakkalespor olarak, koyduğumuz hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz. Profesyonelleşme yolundaki ilk adımımızı da, Serkan Reçber’le atmış olduk. Kulübümüzde sportif direktör olarak görev yapacak olan Serkan Reçber, aynı zamanda tecrübelerini futbolcularımıza aktararak ağabeylik görevini de üstlenecek” dedi.

Çanakkalespor bünyesinde görev yapmaktan mutluluk duyacağını söyleyen Serkan Reçber, “Çanakkalespor’un, hem Çanakkale hem de Türk futbolunda önemli işlere imza atacağına inandığım için buradayım. Dileğimiz, en kısa zamanda profesyonel liglerde oynamak. Bunu başarmak için yönetimimizle, teknik kadromuzla, futbolcularımızla omuz omuza çalışacağız” diye konuştu.

SERKAN REÇBER KİMDİR?

1975 doğumlu Serkan Reçber, profesyonel futbol hayatına Fenerbahçe’de başladı. Ön libero olarak oynayan ve her iki ayağını da kullanabilen Reçber, 1997 yılında Dardanelspor’a transfer oldu ve 4 sezon Dardanspor’da forma giydi. A genç, B genç ve Ümit Milli Takımlarda 61 kez forma şansı bulan başarılı futbolcu profesyonel futbol hayatını, 2010 yılında İstanbul Güngörenspor’da noktaladı.