AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, "Biz doğup büyüdüğümüz memleketimizi kişisel işlerimize değişmeyiz" dedi.

10 Kasım programını dolu dolu geçiren Milletvekili Filiz, Atatürk’ü anma programının ardından Sivil Toplum Kuruluşları ile göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya’yı ziyaret etti.

İlk olarak Çankırı Barosu’nu ziyaret eden Filiz, Baro Başkanı Erkan Köroğlu ile bir süre görüştü. Köroğlu’ndan kentteki güncel olaylarla ilgili bilgi alan Filiz, Çankırı Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Mevlüt Dönertaş’ı ziyaret etti.

Daha sonra göreve yeni başlayan Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya’yı ziyaret eden Filiz, Kaya’ya hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Adliye ziyaretlerinin ardından Çankırı Orman İşletme Müdürlüğü’ne geçen Filiz, burada göreve yeni başlayan Çankırı Orman İşletme Müdürü Raif Çopur’u ziyaret etti. Çopur’a kent ve kentteki çalışmalarla ilgili genel bilgiler veren Hüseyin Filiz, Çopur’a yeni görevinde başarılar diledi.

Son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul ile yeniden göreve getirilen Çankırı Diyanet Sen Başkanı Osman Doğan’ı ziyaret eden Hüseyin Filiz, STK’ların toplumun gelişmesi için önemli olduğunu belirterek, Doğan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Son yıllarda Çankırı’nın her alanda geliştiğini ifade eden Filiz, büyük yatırımlarla ekonomisi hareket kazanan Çankırı’nın artık sağlam adımlarla geleceğe doğru yürüdüğünü kaydetti.

Ekonomisi güçlü illerin daha hızlı gelişip, büyüdüğü ifade eden Filiz, "Biz doğup büyüdüğümüz memleketimizi kişisel işlerimize değişmeyiz. Bu anlamda bize tatil yok, her an çalışmalı ve koşturmalıyız. Biz de böyle yapıyoruz. Boşa harcayacak 1 dakikamız bile yok, tüm mesaimizi memleketimiz için kullanıyoruz. Bu anlamda yaptıklarımız,yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan 3 yıl önce OSB’ye hayal diyenler, şu an OSB’deki gelişime imrenerek bakıyorlar. Bizde bu memleket aşkı oldukça, önümüzde hiçbir güç duramaz" dedi.

Filiz, çalışmalarının hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.