Akçadağ ilçesinde asfaltlama, genişletme ve stabilize yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçeye bağlı 3 mahallenin daha yol sorununu çözüyor.

Tataruşağı Mahallesini Mıhdere Mahallesine bağlayan 8 kilometre uzunluğundaki yolda altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, asfalt öncesi stabilize malzeme serimi yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl genişlettiği Kahyalı Mahalle yolunda ise altyapı ve stabilize çalışmalarını tamamladı. Yol genişliğini 3 metreden 8 metre genişliğine çıkaran Büyükşehir Belediyesi mahallenin en önemli sorununu çözmüş oldu.

Tataruşağı-Mıhdere yolunda yapılan çalışmaları değerlendiren Mahalle Muhtarı Deniz Polat, Büyükşehir Belediyesinin sorunların çözümü noktasında gayretli şekilde çalıştığını söyledi.

Daha önceden berbat denecek yollara sahip olduklarını vurgulayan Muhtar Polat, “Büyükşehir Belediyemiz Akçadağ’ın yüksek bölgelerinde 3 yıldır çalışmalar yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda mahalle yolumuz asfaltlandı, yeni bağlantı yolları açıldı. Bu yıl da 2 mahalleyi bir birine bağlayan yolumuz yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kahyalı Mahalle sakinleri de yapılan genişletme ve stabilize çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.