Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Belediye başkanı ömrünün sonsuz olduğunu sanan bir psikolojiye girer. Şu anda 200 günün üzerinde bir zamanınız geçti, çabuk olun. İller Bankasına müracaatınızı yapın, projelerinizi bir an önce yapalım" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlen toplu açılış ve araç teslim törenine katıldı. AK Parti’nin güçlü bir şekilde belediyelere yardımda bulunduğunu ifade eden Güllüce, “Araç, gereç veriyor, altyapı yapıyor. Memurun maaşını ödeyecek parası olmayıp da deprem paralarından memuruna para ödeyen bir Türkiye’den artık belediye başkanlarına kamyonlar veren, çöp araçları veren, temizleyici araçlar veren, atık tesislerini yapan bir Türkiye’ye geldik. Bundan dolayı seviniyorum. Türkiye adına seviniyorum. Ülkenin geldiği duruma bakarak seviniyorum. Çok yoksulluktan geldim belediye başkanlığımda, ilk aracım olduğu zaman müthiş sevinmiştim. Siz şimdi İstanbul Tuzla falan ki ballı börek. Hayır. 6 ay kendi şahsi arabamla belediye başkanlığı yaptım. Makam arabam yoktu" diye konuştu.

Türkiye’nin artık kendi ülkesinin yanı sıra imkanı bulunmayan, yoksul halkların yaşadığı ülkelere de yardım eder konuma geldiğini kaydeden Güllüce, "Belediye başkanı ömrünün sonsuz olduğunu sanan bir psikolojiye girer. Şu anda 200 günün üzerinde bir zamanınız geçti, çabuk olun. İller Bankasına müracaatınızı yapın, projelerinizi bir an önce yapalım" ifadelerini kullandı.