İl genelinde yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleriyle kentin güzelliğine güzellik katan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin işlek noktalarına 30 bin adet kasımpatı dikti. Rengarenk görünümleriyle muhteşem bir görüntü oluşturan kasımpatılar, Manisalılara sonbahar mevsiminde yazın güzelliğini yaşatıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, kentin birçok noktasını rengarenk kasımpatı çiçekleri ile süsledi. Atatürk Kent Parkı, İngolstadt Bulvarı gibi birçok alana 30 bin adet kasımpatı diken Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Manisalılara renk cümbüşü yaşatıyor. Rengarenk görünümleriyle muhteşem bir görüntü oluşturan kasımpatılar, Manisalılardan da tam not aldı.

Şehrin belli noktalarına dikilen kasımpatıların yeşil dokuya renk kattığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, “Bu kapsamda da mevsimine uygun çiçekleri belirleyerek kentin bulvarlarına, caddelerine ve parklarına ekiyoruz. Bu yıl 30 bin Kasımpatıyı Atatürk Kent Parkı, İngolstadt Bulvarı gibi birçok noktaya diktik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.