“Konya-Karaman girişindeki alanda çalışmaları tamamlanan Necmettin Erbakan Parkı’nın, aydınlatması, süs havuzu ve peyzaj düzenlemesiyle şehrimize yeni bir imaj kazandırdı.” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; 
“Uzun yıllar boyunca şehrimizin girişinde boş bir vaziyette bulunan 18 bin metrekarelik alan üzerinde projelendirdiğimiz ve yapımına başladığımız Necmettin Erbakan Parkı’nda çalışmalarımızı çok şükür tamamladık. Bu büyük sosyal alan projemizin tamamlanması ile Konya-Karaman girişi muhteşem bir görünüme kavuştu.
Parkı modern ve estetik görünümünün yanı sıra son derece fonksiyonel olacak şekilde tasarladık. Kafeterya, ürün satış-tanıtım ofisleri, su oyun havuzu, fitness alanları, yürüyüş yolları, halı saha, modern çocuk oyun grupları ve kamelyaları ile huzurlu bir ortama sahip olan park ile vatandaşlarımız günün yoğunluğundan ve stresinde uzaklaşıp hoşça vakit geçirebileceği güzel bir ortama kavuştu. Parkın yapımında emeği geçen herkese, bütün personellerimize teşekkür ediyorum. Necmettin Erbakan Parkı, tüm Karamanımıza hayırlı olsun.”