Sarıgöl Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 11. Uluslararası Sultaniye Üzüm Festivalinde İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün desteği ile vatandaşlara 2 bin adet çeşitli türden ağaç fidanı dağıtıldı.

Sarıgöl 11. Uluslararası Sultaniye Üzüm festivali kapsamında düzenlenen etkinlikler kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün desteği ile merkezi İzmir’de olan Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından vatandaşlara 2 bin adet ağaç fidanı dağıtıldı. Üzüm festivalindeki fidan dağıtımına Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Jandarma Emekli Tümgenaral Ali Akgöz, Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Toprak, Sarıgöl Orman İşletme Müdürü Vedat Uğurlu, Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Oğuz Ertop katıldı.

Fidan dağıtımında bir konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, en güzel hediyenin kalıcı olmasına vurgu yaparak, "Ben, Sarıgöllüyüm. Festivalimize katkı sağlamak için vatandaşlarımıza 750 defne, 750 selvi, 400 fıstık çamı, 100 kara dut fidanı dağıttık. Bu fidanlarımızı İzmir Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneğimiz adına ilçe halkımız hediye ettik. Çok mutluyum." dedi.

Merkezi İzmir’de olan Sarıgöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Oğuz Ertop, fidan dağıtımında yaptığı açıklamasında, "En güzel hediye devamlılığı olandır. Derneğimiz üyesi İzmir Orman Bölge Müdürümüz Şahin Aybal’ın desteği ile fidan dağıtımını gerçekleştik. Teşekkür ederim." şeklinde konuştu.