AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’nin aday olmadığı kongrede Av. Yaşar Anaç, merkez ilçe teşkilatının yeni başkanı oldu. Kongreye K Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve delegeler katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, görev süresi boyunca kendisine her zaman destek olan çalışma arkadaşları ve partililere teşekkür etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ise, 2002 yılında Ak kadrolarla tanışan milletin hizmet yolunda AK Parti kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Ak Parti hükümetleriyle millet-devlet buluşmasını gerçekleştirdiğini söyledi.

Anaç, “2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden aldığımız güçle kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşma azminde ve kararlılığındayız. Yeni Türkiye’nin oluşumunda Genel başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde millete hizmet çıtası daha da yükselmiştir. Bizlerde belde belde, mahalle mahalle, köy köy, tüm teşkilatlarımızla birlik içinde davamızı anlatma ve hiçbir ayrım yapmadan insanımızla buluşma heyecanındayız. Bunun bir makam sevdası olmadığının bilincindeyiz” dedi.