AK Parti Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ı ziyaret etti.

AK Partili İl Genel Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan Genel Kurul toplantısında Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Av. Yaşar Anaç’a yeni görevinde başarılar diledi.

Sorumluluklarının farkında olduklarını dile getiren Anaç, tüm teşkilatlarla el ele gönül gönüle vererek birlik ve beraberlik içerisinde Çorum’a ve Çorum halkına hizmet edeceklerini söyledi.

Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren Anaç, “Devraldığımız bayrağı en ileriye taşıyarak taşıyacağız. Sorumluluğumuzun ağır olduğunu farkındayım. Toplumun bütün kesimleriyle ortak aklı ön plana çıkararak ilimize hizmet edeceğiz” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da, AK Parti grubu olarak her zaman ilçe teşkilatının yanında ve emrinde olduklarını söyledi.

İl Genel Meclisi olarak Çorum’u bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Kaya, her köye hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi. Meclisin başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Kaya, yaptıkları çalışma ile cari giderlerden 2.8 milyon TL’yi yatırımlar için ayrılan ödeneğe aktardıklarını kaydetti.

Kaya ve AK Partili üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’a yeni görevinde başarılar dilediler.