Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hamza Karataş, geçtiğimiz günlerde Ömer Derindere MYO’ya müdür olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Çırak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Bilimsel çalışmalar konusunda Osmancık MYO’nun ilçeye önemli katkılar sağlayacağını düşündüğünü belirten Karataş, “Üniversiteler gerek sosyal kültürel alt yapıya sağladığı katkı ile olsun gerekse bilimsel çalışmaları ile olsun şehrin gelişmesine katkı sağlayan kurumlardır. Bu noktada ilçemizde faaliyet gösteren Osmancık Meslek Yüksekokulunun her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Size de ilçemize hoş geldiniz diyor yeni görevinizde başarılar diliyorum. Akademisyenlerimizin katkısı ile önümüzdeki yıllarda yüksekokulumuzu bilimsel faaliyetleriyle daha iyi bir noktada görmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ömer Derindere MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak ise, üniversitelerin bulunduğu şehirle bütünleşmesi gereken kurumlar olduğunu dile getirerek “Osmancık MYO olarak bilimsel panel ve konferanslar düzenleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde akademisyenlerin katılacağı bir panelin hazırlığını yapıyoruz. Ayrıca öğrenci kulüplerimiz tarafından şehrin kültürüne katkı sağlayacak tiyatro gibi çeşitli etkinlikler hazırlanıyor. Şehirle bütünleşmeyi sağlamak ve ayrıca Osmancık MYO’yu daha da büyütmek en öncelikli hedefimiz. Şu anda 6 bölümümüz mevcut. Önümüzdeki yıllarda hem bölüm sayısını hem öğrenci sayısını artırmayı hedefliyoruz. Meslek Yüksekokulumuza belediyemizin katkılarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çırak, ziyaretten dolayı Başkan Karataş’a teşekkür etti.