Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, eşi Vildan Şahiner ile birlikte Sungurlu Mahmut Atalay Spor salonundaki pilates ve aerobik sporu yapan bayanları ziyaret etti.

Başkan Şahiner, bayanların bir hafta önce kendisini ziyarete geldiğini hatırlatarak, benden sporlarını daha sağlıklı şartlarda yapabilmeleri için yer minderi ve pilates topu isteğinde bulundular. Bizde 100 adet yer minderi, 100 adet pilates topu, 100 adet pilates bandı ve 25 adet step tahtası temin ettik ve kendilerine hediye ediyoruz" diye konuştu.

Bayanlarda kendilerine malzeme desteği sağlayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e, sağlıklı spor yapma imkanı sağladığı ve malzeme eksikliklerini daha ilk söylediklerinde giderme duyarlılığı gösterdiği için teşekkür ediyoruz dediler.

Her yerde söylediğim gibi eğitime, sağlığa ve spora en çok önem veren, maddi manevi her türlü destek sağlayan bir belediye başkanıyım diyen başkan Şahiner, "Sağlıklı spor sağlıklı insan demektir. Öncelikle bu soğuk havada evinizden çıkıp spor yapmak için buraya geldiğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Spor yapmayı seven ve sağlıklı yaşam için sporu teşvik eden herkese benim kapım açıktır. Sizler Spor öğretmenlerinizle birlikte ziyaretinizde eksik malzemelerinizi bana liste halinde verdiniz. Ben de bu malzemeleri sizlere temin etme sözü verdim ve sözümü tuttum ve bugün malzemelerinizi getirdim. Spor, eğitim ve sağlık için vereceğim her sözün arkasında olan bir belediye başkanıyım. Ayrıca sizlere içinde spor aşkıyla, özveriyle ders veren sayın hoca hanımlara da teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kulllandı.