Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Akçay Mahallesi TOKİ evlerinde oturan Belediye personeli Murat Karamanında amcası olan 44 yaşındaki Neşet Karamanı evinde ziyaret etti.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Şahiner, Akçay Mahallesi TOKİ evlerinde oturan Neşet Karamanı, Başkan yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Bahri sezenle birlikte evinde ziyaret etti. Günlük çalışma temposu içinde ilçe halkının sıkıntı ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini de gerçekleştiren Başkan Şahiner, "Neşet Kardeşime ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Bugün tüm dünyada şeker hastalığının ayak komplikasyonları nedeniyle her 20 saniyede bir ayak kaybı yaşanmaktadır diyen başkan Şahiner, "Allah’ım tüm hastalarımıza acil şifalar versin" diye konuştu.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Şahiner, ziyaretteki amaçlarının rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

Başkan Şahiner, "Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir" dedi.

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Şahiner, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor" şeklinde konuştu.

Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Şahiner’e nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren Neşet Karaman ise, "Allah razı olsun" diyerek çalışmalarında başarılar diledi.