Çorum’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarını 80 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Tarım ve Hayvancılık Fuarını organize firma yetkilisi Fevzi Atasagun, fuarın ev sahibi olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret ederek, fuar çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıaslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Atasagun, Çorum’un ihtisas fuarcılığı açısından konum olarak uygun bir il olduğunu söyledi.

Fuara 40 ilden 250 civarında firmanın katıldığını belirten Atasagun, civar illerden yaklaşık bin civarında otobüs ile servis hizmeti verdiklerini belirtti.

Bu tür teşviklerle fuarın 80 bin civarında ziyaretçi ağırladığını ifade eden Atasagun, “Bu yıl geçen yıla göre daha az sayıda firma, çok daha büyük bir alanda stant kurarak tanıtım yapmıştır. Katılan firmalarımıza ve desteklerinden dolayı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum” dedi.

ÇORUM TARIM FUARI MARKALAŞTI

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Çorum Tarım Fuarı’nın artık markalaştığını, ziyaretçi sayısının her geçen yıl arttığını açıkladı.

Fuarı düzenleyen firmanın başarılı bir organizasyona imza attığını belirten Başaranhıncal, “Fuarın ev sahibi olarak hem organizasyon firmasının denetlenmesi, hem de bir sonraki yıl daha iyi bir organizasyon yapılması için katılımcı firmalarımızla anket çalışması yaptık. Anket sonuçları, katılımcı firmaların genel olarak organizasyondan memnun olduklarını, gelecek yıl da fuara katılmak istediklerini göstermektedir. Anket çalışmasıyla birkaç eksik-aksak husus tespit edilmiş ve bir sonraki yıl aynı sorunların yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmıştır” diye konuştu.

Başaranhıncal, başarılı bir organizasyon gerçekleştiren firma yetkilisi Atasagun’a teşekkür ederek plaket verdi.