Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik eğitim yardımlarını bu yılda devam ettirdi.

Çorum TSO tarafından il merkezindeki bin 225 ilk ve ortaokul öğrencisine kaban yardımı yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB), TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile bazı iş adamlarının katkılarıyla oluşturulan bütçe ile temin edilen bin 225 kaban TSO Fuar Kompleksi’nde Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle, okul yetkililerine teslim edilmiştir.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan ayni yardımlardan dolayı, emeği ve katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odasının geçen yıl öğrencilere bot yardımı yaptığını hatırlatan Büyük, “Yardımlar bu sene kaban şeklinde gerçekleştirilmektedir. Bu tür yardımların bundan sonraki yıllarda da devam etmesini temenni ediyorum. Bu tür yardımlar, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesinin yanı sıra yardımlaşma duygusunun pekişmesine de vesile olmaktadır. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın şahsında bütün yönetim kurulu üyelerini ve emeği geçenleri kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da Ticaret ve Sanayi Odası’nın imkanlar dahilinde her yıl belli adet ve miktarlarda ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduğunu belirtti.

Başaranhıncal, eğitim yardımlarının TSO için bir gelenek haline dönüştüğünü ve bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.,