Çorum Vakfı Ankara Şube Başkanı Alper Bilan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret etti.

Çorum Vakfı Ankara Şubesi’nin faaliyetlerinin değerlendirildiği ziyarette, iki kurumun birlikte güzel çalışmalara imza attığı ve bundan sonraki süreçte de iş birliğinin devam etmesi gerektiği vurgulandı.

Ziyarette açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, TSO Türk Sanayi Müziği Topluluğu’nun Çorum Vakfı Ankara Şubesi’nin organizasyonuyla her yıl Ankara’daki hemşehrilerimizle buluştuğunu söylemiştir.

Başaranhıncal, konserlerin bundan sonraki yıllarda da devam etmesini arzuladıklarını belirterek, 2015 yılı mayıs ayı içerisinde Ankara’da bir konser düzenlenebileceğini ifade etti.

Çorum Vakfı Ankara Şube Başkanı Alper Bilan’da, TSO Türk Sanayi Müziği Topluluğu’nun Ankara’da düzenlediği konserlerin, gurbetteki Çorumluların kaynaşması adına büyük önem taşıdığını söylemiştir. Bilan, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2015 yılında da muhteşem bir konser için gerekli organizasyonu yapacaklarını söyledi.