Çorum’un Kargı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğünce başlatılan kampanyada toplanan paralarla 3 tekerlekli sandalye alındı.

Kargı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce, öğrenciler ve öğretmenler arasında, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle başlatılan tekerlekli sandalye kampanyasında toplanan bağışlarla 3 tekerlekli sandalye alındı. Alınan tekerlekli sandalyeler, okul müdürü Burhan İncekara, Müdür yardımcısı Hasibe Kahraman ve öğrencilerle birlikte, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesinde, doktor Alper Bayrak’a teslim edildi.

Kargı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Burhan İncekara, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle okullarında başlattıkları kampanya sonunda 3 tekerlekli sandalye aldıklarını belirtti. İncekara, ‘Umarız bu tekerlekli sandalyeler kalıcı bir sakatlık için değil de anlık müdahaleler için kullanılır ve hastaların iyileşmelerine vesile olur’ dedi.

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Alper Bayrak ise, öğretmenlerin ve öğrencilerin duyarlıklarından dolayı Kargı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ne, hastane adına teşekkür ettiklerini belirtti.