Hitit Üniversitesi Medya İletişim Topluluğu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile görüşen topluluk üyeleri, Hitit Üniversitesi bünyesinde toplam 80 öğrenci kulübü olduğunu belirterek, bu kulüplerin tamamıyla ortak projeler üretmek istediklerini ifade etti.

Üniversite öğrencileri, sadece üniversite öğrencilerinin yöneteceği, internet üzerinden yayın yapacak bir radyo kuracaklarını, ayrıca düzenli yayın yapacak bir gazete çıkartacaklarını söyledi.

Üniversite ve üniversite bünyesindeki öğrenci kulüplerinin medya ile aralarında bir köprü oluşturacaklarını ifade eden öğrenciler, çalışmalarında Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın da desteğini görmek istediklerini belirttiler.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, üniversite öğrencilerini önemsediklerini söyledi. Farklı illerden gelen üniversite öğrencilerinin, gelirken beraberlerinde kendi şehirlerine ait kültürlerini de getirdiklerini ifade eden Başaranhıncal, “Gelen üniversite öğrencilerimizi ilimizle ne kadar çok kaynaştırabilirsek, o kadar iyi bir kültür armonisi yakalamış oluruz” dedi.

Başaranhıncal, Medya ve İletişim Topluluğu’nun projelerine destek vereceklerini sözlerine ekledi.