Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip ilçesinde işadamları ile bir araya geldi.

İskilip Meslek Yüksekokuluna ilişkin genel değerlendirmenin yapıldığı toplantıya Rektör Reha Metin Alkan’ın yanı sıra İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy, İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil ile iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Üniversitenin her biriminde olduğu gibi İskilip Meslek Yüksekokulu’nun da yeni açılan istihdam odaklı bölümleriyle birlikte her geçen gün daha da büyüdüğünü dile getiren prof. Dr. Alkan, okulun fiziki altyapısının yeterli olmadığına dikkat çekerek, en kısa sürede İskilip Meslek Yüksekokulu inşaatının da yapılması gerektiğini ifade etti.

Üniversitenin merkez başta olmak üzere her biriminin hızla geliştiğine dikkat çeken Alkan, Çorumlu iş adamlarının desteğiyle özellikle ilçelerdeki fiziki altyapı sorunlarının daha hızlı bir şekilde giderilebileceğini açıklayarak, üniversitenin gelişim sürecine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.

İskilipli iş adamları da İskilip’e gönül vermiş insanlar olarak maddi manevi her türlü desteği vereceklerini açıklayarak Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar dilediler.