Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AYSİAD’ın geleneksel olarak düzenlediği "Denizli Gündemi Toplantısı"nda iş adamları ile bir araya geldi. Derneğe üye yapılan Başkan Zolan’a AYSİAD rozeti takıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (AYSİAD) geleneksel olarak düzenlediği ve kentin sorunlarının konuşulduğu, "Denizli Gündemi Toplantısı"na katıldı. Dernek binasında düzenlenen toplantıya, Başkan Zolan’ın yanı sıra AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler, AYSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri ile iş adamları katıldı.

YSİAD Başkanı Erikler, son yıllarda Başkan Zolan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ulusal ve uluslararası projeler sonucu alınan ödüllerden sözederek, "Başkanım gecesini gündüzüne katarak çalışıyor, biz bir kısmını basından takip edebiliyoruz çok yoğun çalışıyor" dedi. Başkan Zolan’ın katıldığı bir televizyon programından alıntı yapan Erikler, "Orada şöyle bir şey söylemiştiniz, ’Denizli ahilik kültürüne sahiptir, esnafımız bu kültürü almıştır. Ahlaklı, üretmeyi,çalışmayı seven, ülkesine faydalı olmak isteyen, ülkesini milletini seven çalışkan insanların olduğu bir şehirdir Denizli. Denizli ile gurur duyuyoruz.’ Bu kadar ödül ve başarı ile asıl biz Denizli olarak, AYSİAD olarak sizinle gurur duyuyoruz, yaptığınız hizmetler için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Başkan Zolan ise, AYSİAD’ın değerini bildiklerini belirterek, "Biz AYSİAD’ın yürüyüşünü biliyoruz. AYSİAD’ın arzularını biliyoruz, benliğimiz kimliğimiz olarak görüyoruz, yol arkadaşı olarak görüyoruz. Bu ülkeye bu şehre değer katan bir çok kardeşimizin üye olduğunu, tek dertlerinin bu ülkenin, bu şehrin daha iyiye daha güzele gitmesinin, dünyada ekolümüzün daha güçlü olmasını, onurlu ve gururlu bir ülke olarak, o ülkede yaşayan vatandaşlar olarak yürümeyi arzu ettiğinizi biliyorum. Bundan dolayı gerçekten sizlerle onur ve gurur duyuyorum. Allah sizin bu yürüyüşünüzü boşuna çıkarmasın. İnşallah güçlenerek sürsün" dedi.

Konuşmaların ardından AYSİAD’a üye yapılan Başkan Zolan’a rozetini AYSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Gökçe taktı.