Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir trafiğinin rahatlatılması kapsamında düzenlemeler yapılan Hastane Kavşağı ve Esma Hatun Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir içi trafiği rahatlatmak amacıyla bir süre önce düzenleme çalışması başlatılan Merkezefendi Caddesi’ndeki Hastane Kavşağı ile Fatih Caddesi’ndeki Esma Hatun Kavşağı’nda incelemede bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Gelen Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Fen İşler Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yol İşleri Şube Müdürlüğü personelinin eşlik ettiği incelemelerde, Başkan Zolan’a dçalışmalar 7 bin 500 metrekarelik alanın asfaltlandığı, 1450 ton asfalt döküldüğü ile ilgili bilgiler verildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehir içi trafiği rahatlatmak için kentin yoğun olan kavşaklarında yeni düzenlemeye gittiklerini belirterek, bu kapsamda Hastane Kavşağı ile Fatih Caddesi’nde çalışma başlattıklarını hatırlattı. Her iki kavşakta yapılan çalışmaların kısa süre sonra tamamlanacağını kaydeden Başkan Zolan, düzenleme sırasında vatandaşların gösterdiği sabırdan dolayı teşekkür etti. Başkan Zolan, "Özellikle sabah ve akşam trafiğinde yoğun olan kavşaklarımızı baştan aşağıya yeniden düzenleyip daha güvenli hale getiriyoruz. Gerek trafik güvenliği açısından, gerek konfor açısından da standartları yükselen kavşaklarda bekleme süreleri de kısalacak. Amacımız vatandaşlarımızın trafikte daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmesidir. Şehrimizde ihtiyaç olan noktalarda düzenleme çalışmalarımız sürecek" dedi.