Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, Başkan Yardımcısı Arif Zor, Sayman Casim Alan, Genel Sekreter Mithat Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Güler, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e Denizli basını hakkında bilgi veren Ümit Varol, diğer illere göre birlik ve beraberlik içerisinde olunduğunu ve bu anlayışla halkın bilgilendirdiğini ifade etti.

Gazetecilerin en önemli haber kaynaklarından birinin emniyet olduğunu ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün yasalar çerçevesinde basın mensuplarına yardımcı olduğunu belirten Varol, "Görevi kamuoyunu bilgilendirmek olan gazeteci meslektaşlarımıza,yasalar çerçevesinde yardımcı olunması bizler açısından çok önemli. Son yıllarda İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları da takdirle karşılıyoruz. Bu bağlamda bugün bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Denizli’de basının güçlü ve etkin olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise, "Denizli’de gazeteci arkadaşlarımızın Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında birlikte olması gerçekten önemli. Diğer illere baktığımız zaman Denizli basının ne kadar etkin ve güçlü olduğunu fark edilmektedir. Yapılan haberler, kamuoyu bilgilendirme konusunda gerçekten doğru ve yerinde haberler yayınlanıyor. Bu haberlerde toplumda etkili oluyor. Bunun için İl Emniyet Müdürlüğü olarak bizlerde yasalar ve kanunlar çerçevesinde elimizden gelen yardımı gazeteci meslektaşlarımıza sağlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.