Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, Başkan Yardımcısı Arif Zor, Genel Sekreter Cesim Alan, Sayman Mithat Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Güler, Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Vali Kocatepe’ye Denizli’de yayın yapan basın kuruluşları hakkında bilgi veren Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, "Denizli’de ikisi karasal ikisi uydu olmak üzere 4 güçlü televizyon, 5 günlük gazete, radyo ve güçlü bir internet medyamız bulunmaktadır. Denizli halkını ve kamuoyunu Denizli’deki gelişmeler konusunda bilgilendirmek için meslektaşlarımız gece gündüz demeden çalışmaktadır. Denizli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz ile her zaman irtibat halinde, valiliğimizin yaptığı çalışmaları da kamuoyu ile paylaşmaktayız" dedi.

Denizli’nin ekonomisi kadar basının da güçlü olduğunu ifade eden Vali Şükrü Kocatepe, "Kamuoyunun bilgilendirmesi konusunda basının ne kadar önemli olduğunu ifade etmek isterim. Kentte yapılan çalışmaları ve vatandaşları bilgilendirme konusunda basının görevi bizler açısından önemlidir. Bunun için Denizli Valiliği olarak her zaman basınla iç içeyiz. Denizli genel anlamda ekonomisinde olduğu gibi basın anlamında da çok güçlü. Bunu basın yayın organlarında çıkan haberler ile de görmekteyiz. Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında gazeteci meslektaşlarımızın birlik içerisinde olması da sevindirici bir durumdur" ifadelerini kullandı.