Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çınar Polis Merkez Amirliği, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Çınar Polis Merkeze Amirliği önündeki aşure ikramına İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Dağdeviren, vatandaşlar ve esnaf katıldı. Çınar Polis Merkez Amirliği tarafından hazırlanan bin 500 kişilik aşure vatandaşlara ikram edildi.

Aşure ikramının İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Dağdeviren başkanlığında huzur toplantısı yapıldı. Merkezefendi ilçesinde bulunan mahalle muhtarları ve esnafın katıldığı toplantıda konuşan Dağdeviren, "Çınar Polis Merkez Amirliğimiz tarafından organize edilen aşure gününde bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Her hafta düzenli olarak farklı bir mahallede yaptığımız huzur toplantımızı bu vesileyle burada yapacağız. Amacımız yaşanan sorunları hep birlikte konuşmak ve bu sorunlara çözümler üretmektir. Bunun için katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda mahalle muhtarları ve esnaf yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri konusunda Denizli Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e görüşlerini açıkladı.