Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yeni yönetim kurulu ile faaliyetlerine başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni dönem Gençlik Meclisi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına başladı. 5 Kasım’da gerçekleştirdiği genel kurul toplantısı ile yeni yönetimini belirleyen Gençlik Meclisi, merkezi İstanbul’da bulunan Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun temsilcilerini ağırladı.

Temsilcilerle bir araya gelen Gençlik Meclisi, Kent Konseyi binasında tanışma ve istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda, Ulusal Gençlik Parlamentosu Yürütme Kurulu Üyesi Almes Söylemez, Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun Denizli’de yürütmüş olduğu projeler ve parlamentonun çalışmaları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği Proje Sorumlusu Abdullah Taygun Yavaşça, "Bu yıl gerçekleştireceğimiz eğitimler için Denizli önemli bir il. Bugüne kadar birçok eğitimi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi aracılığında gerçekleştirdik. Yeni dönem Gençlik Meclisi Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" derken, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç da, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Ulusal Gençlik Parlamentosu yönetim kurulu üyelerini Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Karakoç, "Yeni dönem için birlikte birçok proje üreteceğimize inanıyorum. Bu ziyaret yeni çalışma yılı için güzel bir başlangıç oldu. Gençlik Meclisi Denizli ve Türkiye genelinde önemli bir yere sahip. Hedefimiz başarılı proje ve fikirlerle Denizli gençliğinin sesini duyurmak" diye konuştu.