İhlas Holding Denizli Temsilciliği, Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti.

İhlas Holding Denizli Temsilciliği, Denizli’ye bir süre önce atanan Vali Şükrü Kocatepe’te hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyarete, İhlas Pazarlama Denizli Müdürü Yusuf Şanlısoy, İhlas Pazarlama Müdür Yardımcısı Alaaddin Duymaz, İhlas Vakfı Yurt Müdürü Mustafa Alparslan, İhlas Holding Denizli Mali İşler Müdürü Soner Varol ve İhlas Haber Ajansı Denizli Muhabiri Emrah Varol katıldı. Vali Kocatepe’nin kapıda karşıladığı ziyarette konuşan İhlas Pazarlama Denizli Müdürü Yusuf Şanlısoy, "Denizli, girişimci insanlarıyla bilinen bir kent. Siz de Uşaklı olarak zaten bölgeyi biliyorsunuz. Denizli’de güzel işler yapacağınızdan şüphemiz yok. İnşallah Denizli’nin gelişimini hep birlikte sağlarız. Denizli’ye hoşgeldiniz" dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Şükrü Kocatepe ise, "Denizli’ye bir süre önce atandım. Atandığım ilk günden bu yana insanların sıcaklığı gerçekten beni çok mutlu etti. Kent olarak zaten müteşebbis bir ilde yaşıyoruz. Denizli’yi daha güzel yerlere götürebilmek için daha çok çalışacağız. İldeki temaslarımın ardından ilçe ziyaretleri de yapmaya başladım. İlçelerimizde de insanlarımız çok canayakın davranıyor. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim."

Ziyaretin ardından İhlas Pazarlama Müdür Yardımcısı Alaaddin Duymaz Vali Kocatepe’ye Tam İlmihal ile Türkiye Gazetesi hediye etti.