Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, aile yapısını güçlendirip huzurlu bir toplum oluşturmaya katkı sağlamak amacıyla "Mutlu Aile" semineri düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sevindik Mahallesi’ndeki Ferit Ali Küçüka Nikah Salonu’nda "Mutlu Aile" semineri düzenledi. Aile yapısını güçlendirip huzurlu bir toplum oluşturmaya katkı sağlamak amacıyla düzenlenen seminere, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri ve yönetimi ile çok sayıda kadın katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Bilsen Özen, sağlıklı bir toplumun huzurlu ve mutlu bireylerden oluşması gerektiğini belirterek, aile yapısı güçlü olan bir toplumun geleceğe de umutla baktığını vurguladı.

Psikolog Cengiz Türkmen kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminerde iletişim, evlilik. evlilikte eşlerin rolleri ile ilgili bilgiler verdi. Mutlu bir aile olmanın yolunun bireysel mutluluktan geçtiğine dikkat çeken Türkmen, herkesin ne istediği ile ilgili bir hedefi olması gerektiğini söyledi.