Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde "Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, "Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Kadın Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantı Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde yapıldı.

Uzman Psikolog Dr. Cengiz Türkmen, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte çalışmalar yaparak kadınları bilgilendirmeye yönelik çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Türkmen, "Ailelerin ve eşlerin bilinçli olması, kadınların farkındalığının artması, psikolojilerinin sağlıklı ve güçlü olması için Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte çalışmalar yapacağız. Amacımız her şeyden önce mutlu insanlar, mutlu çocuklar ve mutlu aileler. Bu mantık doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bununla ilgili olarak da her gittiğimiz yerde az da olsa bir kartopu etkisi yaratsın istiyoruz. Çünkü biz küçük çalışmalarımızın büyük etkiler getirmesini istiyoruz. Aslında bizim esas amacımız insanlarımızı bilgilendirmek. Bilinçli, bilgili ve farkındalığı yüksek insanları ortaya çıkarmak istiyoruz. Bizler bilginin güç olduğuna inanıyoruz. Eğer bilgi güç ise bu insanların çok güçlü olacağına inanıyoruz" dedi.