Denizlispor evinde oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak üç puana kilitlenirken, kaptan Bülent Ertuğrul zor maç öncesi takım arkadaşlarına kahvaltı verdi.

PTT 1. Lig ekibi Denizlispor, Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Zor maç öncesi takım kaptanı Bülent Ertuğrul takım arkadaşlarına Miske Restoranda kahvaltı verdi. Futbolcuların tamamının katıldığı kahvaltıda yeşil- siyahlılar moral depoladı. Kaptan Bülent Ertuğrul, Denizlispor’un tam bir aile ortamı içinde olduğunu ve takımdaki arkadaşlığının üst seviyede olduğunu belirterek, "Her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gerek yemeklerde gerekse farklı etkinliklerde birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Takımdaki arkadaşlık seviyesi üst düzeyde. Bu moralle Elazığspor maçına çıkacağız ve kazanmak için herşeyi yapacağız. Bu zor maçta taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile kazanan taraf olacağız” diye konuştu.

Pazar günü 13:30’da oynanacak olan maça Denizlispor’un şu ilk 11’le çıkması bekleniyor, "İsmail, Hakan, Ömer, Mehmet Cansın, Gökhan, Erçağ, Veli, Bülent, Yordanov, Emrah, Genkov."