Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Ticaret Odası (DTO) meclis üyelerini, Denizli’de yapılacak olan "Mesleki Eğitim Çalıştayı" ile ilgili bilgilendirdi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerini eğitim çalışmaları hakkında bilgilendiren İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Mesleki eğitimde ara eleman değil, nitelikli aranan eleman konusunu çözmek istiyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ’Denizli Eğitiminde Hedef 2023’ projesi ile eğitim alanında 2023 yılına kadar yapacağımız eğitim çalışmalarını belirledik. 2023 hedeflerine ulaşmak için Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Esnaf Odası’nın desteğine ihtiyacımız var. Eğitime hayırseverlerimizden çok büyük destek var. Son günlerde yeni okul protokollerine imza attık" dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ise oda olarak her zaman destek olacaklarını belirterek, Denizli Ticaret Odası olarak ihtiyaç bulunan uygun bir yere meslek lisesi yapılması konusunda ortak bir çalışma yapabileceklerini de sözlerine ekledi.