Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit olan üç asker için başsağlığı mesajı yayınladı.

Eli kanlı hainlerin bir kez daha ölüm tezgahını açtığını dile getiren MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal,"Bugün yüreklerimize yeni bir ateş daha düştü. Kanlı eller bir kez daha ölüm tezgahını açtı, yeniden kahpe pususunu kurdu. Sözde çözüm sürecinin iki aktöründen birisi olan PKK üç vatan evladına kıydı, üç ananın ciğerini kavurdu. Süreç bozulmasın diyerek duralım mı? Çözüm isimli PKK süreci, analarımızın bağrını delen, Mehmetçiğe, polislere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir, ihanettir. Dökülen kanların, alınan canların, kaybolan umutların sorumlusu olmalıdır" dedi.

Ülkenin yaşadığı sıkıntılı ve karanlık günlerin geçeceğini ifade eden Ünal şunları söyledi:

"Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, TSK’ya ve aziz milletime sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Ne kahredici bir tesadüf ki, jandarma teşkilatı süreç ortaklarının iki ayrı kanaldan hedefine oturmuştur. İnanıyorum ki, bu günler geçecek. Bu karanlık, bu zulüm bitecek. Tekrar başı dik, sözü dinlenen, güçlü ve huzurlu bir ülke olacağız. Ama önce gitmesi gerekenler aramızdan çekilsin, Türkiye’nin önü ve ufku açılsın."