Denizlide yangın sonucu kullanılamaz hale gelen ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi’nde çalışmaların 2015 Mayıs ayında tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iki yıl önce yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale gelen Belediye Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yapım İşleri Şube Müdürlüğü personeli eşlik etti.

Duvar imalatları ve mekanik tesisat işleri devam eden inşaatla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Zolan, kente uzun yıllar sanat merkezi olarak hizmet veren sinemanın yandığını hatırlatarak,"Yangın sonrası enkazı kaldırdık ve sanat merkezimiz ’Küllerinden yeniden doğacak’ dedik. Çok şükür projemizi yaptık, ihalemizi yaptık. Artık yapımının da son aşamasına doğru geliyoruz. Yanan sinemamız daha güzel bir şekilde daha kullanılır ve halkımıza en iyi hizmet eder şekilde yeniden yapılıyor. İnşallah Nisan-Mayıs aylarında halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.