Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediyenin çalışma yaptığı mahalleleri gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, çalışmaların sürdüğü Yenişafak Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Subaşıoğlu, mahallede yapım çalışmaları devam Gül Meydanı, muhtarlık binası, çocuklar ve gençler için oyun alanları ile basket potalarının yenilenmesi ve peyzaj düzenleme çalışmaları için ilgilerden bilgi aldı.

Halk buluşmasında Merkezefendi’yi daha yaşanabilir ve yaşam kalitesini arttıracak çalışmalar yapacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçeyi her alanda birinci yapmak istediklerini söyledi.

Daha sonra konuşan ve belediye başkanına teşekkür eden Yenişafak Mahalle Muhtarı Osman Er, “Bütün mahalle tozun içindeydi. Gittik belediyemizden talep ettik. Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu birçok yolumuzu düzelttirdi. Asfalt yaptırdı. Önceden mahalle sakinlerimiz bu konuda çok sıkıntı yaşıyordu. Şimdi hepsi çok memnun, Selçukbey ve Yenişafak Mahallelerimizin birleştiği nokta yapıldı. Bu meydan mahallemize bir hava kattı. Parklarımız daha önce atıl durumda idi. Talepte bulunduk. Parkımıza bakım yapıldı. Oyuncakları yenilendi. Parkımızın içerisinde basket sahamız vardı. Sahamızın potaları yenilendi. Ne istediysek başkanımız anında yerine getiriyor. Allah ondan razı olsun” dedi.