Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (DEPSAŞ), içme ve kullanma suyuna ait elektrik borcu bulunan köy aboneleri için yeni bir kampanya düzenledi. 30 Ekim günü başlayacak ve 15 Aralık tarihine kadar sürecek kampanyada, borcunu defaten ödeyen köy içme suyu müşterilerinden gecikme faizi alınmayacak.

Özelleşme sonrasına müşterilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sunmanın gayreti içinde olan, bu amaçla birçok kez aboneleri lehine kampanyalar düzenleyen Dicle Elektrik, bu kez de köy içme ve kullanma suyundan dolayı birikmiş elektrik borcu bulunan müşterileri için kampanya düzenliyor.

KAMPANYA 30 EKİM’DE BAŞLIYOR

Kampanyanın 30 Ekim Perşembe günü başlayacağını ve 15 Aralık Pazartesi gününe kadar devam edeceğini belirten DEPSAŞ Genel Müdürü Neşet Demirbağ, söz konusu kampanyanın Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerindeki tüm köy içme suyu müşterilerini kapsadığını bildirdi.

“DEPSAŞ’A BAŞVURUN”

Kampanyanın detayları hakkında da bilgi veren Demirbağ, şunları söyledi:

“Şirketimizin Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karara istinaden Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerindeki tüm köy içme ve kullanma suyu müşterilerimizden, tahakkuk eden elektrik bedellerinin defaten ödenmesi halinde gecikme zammı alınmayacaktır. Defaten ödeme yapamayan müşterilerimizin borcu ise, ancak borcun yüzde 30’unun peşin ödenmesi halinde, taksitlere vade farkı uygulanması kaydıyla yapılandırılacaktır. Elektrik borcu bulunan köy içme ve kullanma suyu müşterilerimiz, 30 Ekim 2014 ile 15 Aralık 2014 tarihleri arasında bağlı bulundukları il ve ilçelerindeki DEPSAŞ temsilciliklerine başvurmaları halinde kampanyadan faydalanabilirler. Bu nedenle köy içme suyu müşterilerimizden borcu bulunanları, bu son kampanyadan mutlaka yararlanmaya çağırıyorum.”